Adelia Yeatts
 Home    Adelia Yeatts
Email
leciamokriski@email.com

About

Useimmat kokeneet pelaajat (ja olen yksi heistä) tekevät tämän koko ajan. Olen tosissani, tämä on suurin tosiasia pelistä. Luulen, että todella perustiedot todennäköisyydestä auttaisi sinua paljon. Tämän mielessä todennäköisyyden pitäisi auttaa sinua paljon. Tärkeintä on ymmärtää, että pokerin pelissä on liikaa pelaajia. Tässä pelissä on enemmän pelaajia kuin mitä löydämme kirkosta. Halusin vain lisätä jotain. Texasin hold’emissa on seitsemän vedonlyöntikierrosta: BB: www.comparebuzz.net Button.

Flopin jälkeen alkaa vedonlyöntikierros SB: Pieni sokea SJ: Suuri sokea MP: Pääasiallinen pot. Ensimmäisen panostuskierroksen jälkeen floppi tulee ulos ja potin pelaajat voivat toimia sen suhteen. TP: Käännä kääntymään KP: Kicker Potin kanssa Vedonlyöntikierrokset eroavat vedonlyöntikierroksista stud-pokerissa, koska stud-pokerissa kaikki pelaajat toimivat samassa vedonlyöntikierroksessa, mutta hold’emissa pelaajat toimivat eri vedonlyöntikierroksissa.

Floppi koostuu viidestä kortista, jotka ovat kasvotusten. Uskon, että nämä vinkit ovat yleisiä useimmille kokeneille pelaajille, mutta he auttoivat minua, joten on parasta jakaa ne. Se on tämä vastaus, se voi tuntua lyhyeltä, mutta mielestäni sillä on suuri potentiaali hyötyä sinulle. Joskus, kun ajattelet parantaa taitojasi pokerin pelissä, se auttaa pystymään visualisoimaan itsesi pois pelistä. Tässä on kolme yleistä sääntöä, jotka ovat hyödyllisiä sinulle.

Kuvittele miltä sinusta tuntuu tässä vaiheessa. Se on suunnitelma ja pelaa kättä suunnitelman mukaisesti, jotta voin parantaa peliäni ja saada enemmän kontrolliä pokerin kädestäni. Hanki itsellesi ajattelutapa olla joku, joka pelaa tällä hetkellä pokeria, mutta ei ole tarpeeksi hyvä tekemään puhelun kädestä. Hanki itsesi mukavaan asentoon, ehkä taittamalla korttisi ja odottamalla jokea. Tämä visualisointiharjoitus on jotain, mitä voit todella tehdä juuri nyt.

Näissä tilanteissa vastustaja voi nostaa sinut kaikki, tai he voivat nostaa sinut 1: 1. Tilanteesta riippumatta korotus ei ole bluffia, sillä se kertoo toiselle kaverille, että sinun on kiinnitettävä huomiota sinuun, koska saatat nostaa hänet. Call shove – Kun kyseessä on painiketta, paina voi joskus tuntua puhelun nostamisesta. Kun alat miettiä, miten eri liikkeet kädessä toimivat, huomaat, että olet paljon mukavampi, kun olet kädessä.

Sinulla on enemmän vastuuntuntoa, koska tiedät, että sinun on tehtävä kaikkensa pysyäkseen käsissäsi. Toiseksi, visualisointi harjoitus on tehnyt minusta paljon parempi pokeri pelaaja yleensä. Käyttämällä visualisointi harjoitus on tehnyt minusta paljon parempi bluffing. Tunnet olosi itsevarmemmaksi, sinusta tuntuu valmistautuneemmalta ja sinusta tuntuu, että hallitset omaa kohtaloasi. Seuraavassa kierroksessa iso sokea on kutsuttava esittelyyn. Sillit päättävät sitten kaksinkertaistaa all-in-panoksen.

Pieni sokea päättää tarkistaa ison sokean korotuksen. Suuri sokea päättää soittaa toimenpiteelle Pieni sokea on pakko taittaa täällä, koska hän ei kutsunut toimintaa. Paranna lukutaitoasi ja havaintotaitoasi.

Contact

Properties Listed by Agent

No listed properties found.